Mariah Carey szerelemre éhes

Vágólapra másolva!
Mindent megtesz, hogy rátaláljon az igazira: a napokban a Manchester United minden focistáját meghívta egy későbbi koncertjére.
Vágólapra másolva!

Luis Miguel volt szeretőjének már elege van a szingli létből, és minden vágya, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön az egyik focistával. "Van egy játékos, akiért teljesen meg van őrülve, de nem tudja, hogy az illető jár-e valakivel, így óvatosan teszi meg az első lépéseket. Nyilvánvaló, ha a férfi egyedül jön a koncertre, sokkal egyszerűbb lesz Mariah dolga. Éppen ideje lenne már, hogy találjon magának valakit. Többet nem mondhatok, megölne, ha elárulnám, kiről van szó, de minden nyilvánvalóvá válik, ha majd találkoznak" - mondta a 33 éves sztár egyik ismerőse.

Az énekesnő augusztus során fotózáson vett részt, így nyár végére megjelenhetett a 2004-es falinaptár, legjobb képeivel. Carey a napokban jelenteti meg dupla válogatás CD-jét, mely kedvenc dalainak 22 remixét tartalmazza. A popcsillag rajongói ma Rotterdamban, holnapután pedig Hamburgban nézhetik meg élő fellépését.