Rod Stewart az Ozzy Osbourne főszereplésével futó, az MTV brit zenei csatornán látható Osbourne család mintájára saját reality show beindítását tervezi. A 12 részből álló, Rod, élőben és cenzúrázatlanul címet viselő tévésorozat akár 40 millió dollárt is  hozhat az énekes konyhájára.

Az egykor népszerű énekes, Rod Stewart az Osbourne család mintájára saját valóságshow-t készít, amelyért akár 40 millió dollárt is bezsebelhet.

Az Ozzy Osbourne és bohókás családtagjainak sikerén felbuzdulva egy amerikai tévétársaság 8 millió dolláros előleget adott a brit zenésznek a 12 részes Rod, Live and Uncensored, azaz Rod, élőben és cenzúrázatlanul című sorozat elkészítéséért.

A műsorban a sztár modell barátnője, Penny Lancaster is részt vesz sőt, kiterjedt családja, volt feleségei (Alana Hamilton és Rachel Hunter), valamint négy gyermeke is szerepel majd.

"Rod popsztár barátai teszik teljessé a szereposztást. Az utolsó albuma csalódás volt, a koncertturnéja sem igazolta a hozzá fűzött reményeket. Úgy érzi, ez újra megasztárrá teheti" - nyilatkozta Stewart egy közeli ismerőse.