Bono, Dylan és Springsteen együtt

Vágólapra másolva!
Jövő hónapban Nashville-ben kerül sor a Johnny Cash-emlékkoncertre, melyen a rockzene nagyágyúi is megjelennek. Többek közt Bruce Springsteen, Bob Dylan és a U2 énekese, Bono lépnek színpadra, hogy emlékezzenek az elhunyt countryénekesre.
Vágólapra másolva!

A nagynevű trió már tárgyal a szervezőkkel, mivel komoly szándékuk, hogy részt vegyenek a november 10-én, a Ryman Auditoriumban rendezendő emlékkoncerten, írja a nme.com. A rendezők már megegyeztek a legnagyobb amerikai countryzenészekkel, és valószínűleg fellép majd Sheryl Crow is - ő énekelt szeptemberben Cash temetésén. Az eltávozott gitáros-énekes családja bejelentette, hogy a koncertre ingyenesek a jegyek, de a belépők kiosztásának módjáról még nincs döntés.

Johnny Cash dolgozott már korábban Bob Dylannel a Nashville Skyline című albumon, de Bonóval is zenélt egy évtizeddel ezelőtt: az ír énekes kérésére beszállt az 1993-as Zooropa lemez elkészítésébe. Novemberben nem csak a koncert közönsége emlékezhet a zenészre, mivel Garth Campbell tollából megjelenik a Johnny Cash - He walked the line című életrajz.