Meglőtték a Kiss volt gitárosát

Vágólapra másolva!
Los Angelesben rálőttek a Kiss együttes korábbi gitárosára, Bruce Kulickre. Egy hollywoodi éjszakai bár előtt történt az eset: egy golyó csapódott a lábába, és egy másik súrolta fejét.
Vágólapra másolva!

A Kiss együttes volt gitárosa szerencsésen megúszta az esetet, akárcsak egy sorstársa, aki szintén a Los Angeles-i szórakozóhely előtt várakozott, a közel 300 fős tömegben: utóbbi személyt is lábon találta egy lövedék. A tömegbe lövöldöző férfit a helyszínen tartózkodók hamar földre teperték, lefegyverezték, és fogva tartották a rendőrség érkezéséig. Ők nyomban őrizetbe vették a dühödten lövöldöző egyént.

A New York-i születésű Kulick, aki nem vett részt a dulakodásban, a következőket nyilatkozta a kellemetlen esetről: "Bizonyos szempontból nagy szerencsém volt, habár komoly fájdalmaim vannak, és nem tudom, mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás. Ez bizonyára az a fajta eset volt, mikor az ember rossz időben van épp rossz helyen. Én csak sétáltam egy utcán."

A Kiss dobosa a Wigwambanhttp://www.nyar.origo.hu/nyar/20030708akiss.htmlA Bon Jovi a Kiss előzenekaraként kezdte/szorakozas/zene/20030929bonjovi.html

A 49 éves zenészt, aki 1984 és 1995 közt volt a csapat tagja, egész közelről találta el a golyó a Sunset Boulevardon található Rainbow bárral szemben, éjjel fél kettő előtt. Kulick természetesen kórházba került, majd röviddel később hazaengedték őt. Az elborult elméjű lövöldözőről annyit lehet tudni, hogy csütörtökön még őrizetben volt fegyveres rablás gyanújával. A férfi a Sunset Stip Clubban múlatta az időt éjjel, ám összetűzésbe keveredett néhány személlyel. A vita és a dulakodás után eltűnt a színről, majd percek múlva visszatért egy 9 mm-es pisztollyal, végül több ízben a közel 300 fős, utcán tartózkodó tömegbe lőtt. Az esetről beszámol a Big News és az együttes honlapja is.