Előkerült Johnny Cash végrendelete

Vágólapra másolva!
A country néhai legendás alakja, Johnny Cash végrendelete egy záradékában kikötötte: vagyonából nem követelhet részt olyan ember, aki a gyerekének vallja magát, hogyha ő nem tud az apaságáról.
Vágólapra másolva!

A dokumentum szerint Cash vagyonát hét gyerekére hagyta, és a záradékában ez szerepel: "Nem örökölhet a vagyonomból a végrendelet megfogalmazása után általam örökbe fogadott vagy nemzett gyerek". Erre azért volt szükség, hogy távol tartsa mindazokat, akiknek a vagyonára fájna a foguk.

"Johnny Cashnek is voltak viharos időszakai, és azzal, hogy a hét megnevezett gyerekére hagyja a vagyonát, ténylegesen eltávolít mindenki mást attól, hogy a vagyonára pályázzon" - mondta Herb Nass, a Gazdagok és Híresek Végrendeletei című könyv szerzője. Cash 71 éves korában, idén szeptember 12-én halt meg légzésszervi elégtelenségben.

Cash az elmúlt években sokat betegeskedett: 1997-ben Shy-Drager szindrómát állapítottak meg nála, ami a Parkinson-kórhoz hasonlóan az idegrendszert támadja meg, és mozgáskoordinációs problémákat okoz - később azonban tévesnek nyilvánították a diagnózist. A közelmúltban többször kezelték tüdőgyulladással is, és 1997 óta nem turnézott, csak egyestés fellépéseket vállalt.