Shakira az UNICEF új nagykövete

Vágólapra másolva!
A kolumbiai énekesnőt érte az a megtiszteltetés, hogy az UNICEF legújabb jótékonysági nagykövete lehet. Az Objection előadója a jótékonysági szervezet első kolumbiai képviselője, és egyben a valaha megválasztott legfiatalabb tisztviselő.
Vágólapra másolva!

"Az UNICEF hihetetlen nagy munkát végzett a szülőföldemen, így első kézből tapasztalhattam, milyen változást hozhatnak az életünkbe. Nagyszerű érzés, hogy én magam is csatlakozhatom az UNICEF-et támogató sztárokhoz, és így személyesen is hozzájárulhatok a gyerek életének és jövőjének jobbá tételéhez" - nyilatkozta Shakira. Korábban olyan sztárok látták el azt a pozíciót, mint Mia Farrow, Roger Moore és a néhai Audrey Hepburn.

Az elmúlt időszak a kiegyensúlyozott párkapcsolat, a lelki béke és az angolszász lemezpiacon aratott sikerek korszaka volt a kolumbiai énekesnőnél. Még az irodalmi Nobel-díjjal kitüntetett Gabriel García Márquez is felfigyel tüzes kis honfitársára: - Shakira zenéjére személyisége nagyon rányomja bélyegét, senki nem tud úgy, annyira eredeti módon táncolni és énekelni, ahogy ő teszi. Egyfajta ártatlan érzékiség süt át rajta, amely igen jellegzetes és egyedi - mondta róla a mester.