50 Cent: a legnépszerűbb csengőhang

Vágólapra másolva!
50 cent In Da Club című dala nyerte el az Év Csengőhangja díjat. Félmilliószor töltötték le ezt a számot, és ezzel a legsikeresebb csengőhang lett az Egyesült Államokban.
Vágólapra másolva!

Az Urban World Wireless (vezető hír és életmód tartalomszolgáltató), Faith West Inc.(mobiltelefonos szórakoztatási termék szolgáltató) és a Mobile Entertainment Forum Las Vegasban hozták nyilvánosságra hírt és adták át a a díjat a Cellular Telecommunication & Internet Association (CTIA) ülésén.

Az Egyesült Államokban a csengőhang értékesítése egyre meghatározóbb: az előrejelzések szerint az év végére eléri az 50 millió dolláros bevételt, 2005-re pedig 400 millió dolláros bevételre számítanak.

Korábban arról írtunk, hogy az eredetileg Curtis James Jackson nevű rapper, 50 Cent vásárolta meg Tyson korábbi, 52 szobás villáját. A zenész a nagy birtokkal és a szolgálók számára külön épített házzal rendelkező pazar ingatlant a bokszoló volt feleségétől, Monica Turner Tysontól vásárolta, aki a válás után jutott hozzá. A korábbi világbajnok, "Iron Mike" még 1996-ban vette meg a kastélyt, akkor még 2,7 millió dollár volt az ára.