Britney: se alkohol, se cigaretta

A lemezcég aggódó főnökei eltiltották Britney Spears-t a cigarettától és a gyorséttermi ételektől, mert szerintük csak így érhető el, hogy az énekesnő tökéletes formába kerüljön a közelgő turnéja előtt. A 21 éves popsztár jelenleg Londonban tartózkodik, ahol új dalát és hamarosan megjelenő, In The Zone című lemezét népszerűsíti.

Britney az utóbbi időben meglehetősen egészségtelen életet élt és ez a kiadón kívül a személyi trénerét is aggodalommal tölti el, írja a Wenn. "Britney tényleg nagyon fitt, ugyanakkor az alkohol és a cigaretta soha nem tesz jót az embernek. Azt tervezem, hogy egy szigorú alacsony szénhidrát és magas proteintartalmú diétára fogom, hogy elérje a létező legjobb formáját" - közölte szigorúan Joe Dowdell, Britney személyi trénere.

Ugyanakkor egy régi ügy is foglalkoztatja az ifjú hölgyet: még tavaly szakított Justin Timberlake-kel, de a történetek miatt ma is kesereg. Miután a kapcsolat véget ért, Justin nyilvánosságra hozta, hogy lefeküdt Britneyvel - pedig a lány a szüzességi fogadalmáról nyilatkozott állandóan. Justin arra is utalt, hogy a szőke lány folyamatos félrelépései is hozzájárultak a szakításukhoz.

"Justin elmondta Barbara Walters talk show-jában. A világon mindenki megtudta, ő maga árulta el. Mit is kellett volna tennem? Mondani, hogy nem, ez nem így történt? Mondhatom, hogy egy kicsit csalódtam a férfiakban. Nehéz volt, nagyon nehéz. Volt idő, amikor kijelentettem: végeztem a férfiakkal" - sóhajtozott Britney, 21 évesen , kissé kiégve.

KAPCSOLÓDÓ CIKK