Buja ajánlat az Atomic Kitten énekesnőjének

Vágólapra másolva!
Az Atomic Kitten szépséges énekesnője, Liz McLarnon visszautasította egy arab üzletember ajánlatát, aki félmillió dollárt fizetett volna egy randiért. A hölgy kissé megdöbbent, amikor egy Dubaiban élő milliomos könyörögni kezdett neki, hogy töltsön egy kis időt a fiával.
Vágólapra másolva!

Liz, aki elutasította a felkérést, így nyilatkozott: "Természetesen nagyon hízelgőnek tartottam az ajánlatot, de ugyanakkor rendkívül zavarba estem. Soha nem randevúznék senkivel pénzért."

A gáláns udvarló félmillió dollárt fizetett volna az énekesnő bankszámlájára, ha belemegy a dologba, írja a WENN. Első osztályon utazhatott volna Dubaiba, ahol egy ötcsillagos szállodában lakhatott volna, egy limuzinnal vitték volna mindenhova, és még költőpénzt is fizettek volna neki.

Az Atomic Kitten a divat világában/axetazis/20030220azatomic.html

A három csinos lányból álló Atomic Kitten nevű brit formáció honlapja szerint az ifjú hölgyek a közeljövőben nemigen látogatnak el Magyarországra, ellenben februárban vágnak bele egy nagyobb turnéba, mely angliai, skóciai és írországi fellépésekkel kezdődik. A lánycsapat a brit Vilmos hercegnek is nagy kedvence, április során az Atomic Kittent is meghívta születésnapi partijára.