Vágólapra másolva!
Három nagy kanadai bolthálózat úgy döntött, hogy nem árusítja többet a Rolling Stones lemezeit, nem rendelnek többet, és a már meglévőket is leveszik a polcokról. A hármak lépéséhez sértődöttség vezetett, ugyanis Jaggerék exkluzív szerződést kötöttek két másik céggel, az új DVD forgalmazására.
Vágólapra másolva!

A HMV, a Music World és a Sunshine Records bolthálózatok döntése következtében lekerült a polcokról és kikerült a kirakatokból az összes Stones-album, mivel a brit csapat exkluzív szerződést kötött a Best Buy és a Future Shop cégekkel, az új Stones DVD forgalmazására, írja az AZ-Central. Az anyag november 11-én jelenik meg, és a felvételeken láthatóak részletek a kanadai koncertből, sőt torontói próbákat is megörökítettek. A két említett céggel való szerződés 2004 januárjáig szól, és a kontraktus szerint a DVD-t csak a Best Buy 16 boltja és a Future Shop 107 egysége forgalmazhatja.

"Ha a mi vevőink nem elég jók ahhoz, hogy hozzájussanak a DVD-hez a boltjainkban, akkor talán a Stones sem elég jó ahhoz, hogy termékeiket a boltunkban tartsuk. Ez a mi válaszunk, nem csak a Rolling Stonesnak, hanem az összes olyan művésznek, aki terméke forgalmazói, a kiskereskedők közül kihagyná a HMV-t" - közölte sértődötten Humphrey Kadaner, a HMV Canada elnöke.

A hálózat számításai szerint közel 750 ezer amerikai dollárnyi bevételtől esik el a HMV, ha a karácsony előtti időszakban nem árusítja a brit rocklegenda kiadványait.