PUF-fotókiállítás nyílt a Gödörben

Vágólapra másolva!
Szerdán megnyílt az idén huszadik születésnapját ünneplő Pál Utcai Fiúk zenekar fotókiállítása a Gödörben. Nyerjen jegyet az együttes november 7-i jubileumi koncertjére!
Vágólapra másolva!

Az erzsébet téri Gödörben több tucatnyi régebbi és újabb felvételből, plakátokból álló kiállítás igyekszik bepillantást nyújtani a nyolcvanas évek második fele óta folyamatosan koncertező zenekar pályafutásába.

Az együttes szerdán igen nagy számú érdeklődő előtt rövid akusztikus koncerttel és diavetítéssel nyitotta meg a fotókiállítást, mely az elkövetkező napokban megtekinthető.

Szintén a PUF jubileumához kapcsolódik, hogy a zenekar november 7-én nagy szabású bulival kívánja emlékezetessé tenni a tinédzserkor elhagyását. A zenekar tervei szerint a koncert után következő időszakban kevesebb PUF-fellépéssel találkozhatnak az érdeklődők. A pihenő előtt persze még érdemes megnézni-meghallgatni a zenekart jövő héten a Petőfi Csarnokban. Az alábbi kérdésre adott helyes válasz beküldésével és némi szerencsével olvasóink ingyen juthatnak be a jubileumi koncertre.

Melyik együttesben játszott még a PUF frontembere, Leskovics Gábor, alias Lecsó?

a, Kispál és a Borz
b, Manhattan
c, Neurotic

A megfejtéseket a [email protected] címre várjuk, PUF tárggyal, 2003. november 3-án, 15 óráig. A nyerteseket az [origo] e-mail útján értesíti, és közli a nyeremények átvételének pontos menetét. A nyertesek teljes listája legkésőbb 2003. november 6-án 16 órától elérhető lesz az [origo] Szórakozás rovatából. A játékban az Axelero Rt. munkatársai nem vehetnek részt.