Jennifer Lopez megelőzte riválisait

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez ismét rászolgált, hogy a legnagyobb dívák között emlegessék. Vélhetően a sztár fellép az MTV Europe Music Awards díjkiosztón, így J.Lo menedzsmentje máris egy egész szintet lefoglaltatott a Balmoral Hotelben.
Vágólapra másolva!

Szinte a fél szállót lefoglalta a neves popcsillag, aki nyilván magának szánja a naponta 1200 fontba kerülő elnöki lakosztályt, írja a WENN. "Még be sem jelentették, hogy J.Lo fellép a díjkiosztón, nekünk azonban megmondták, hogy jönni fog. Szigorúan titkos információ, és mindenki tudja, micsoda elvárásai vannak, tehát mindennek tökéletesnek kell lenni" - mondta bennfentesként egy szállodai alkalmazott, saját fontosságának biztos tudatában.

A nagy titkok tudója elárulta, hogy a 33 éves Jennifer kisasszony igen sok szobát lefoglaltatott, így előfordulhat, hogy egyes sztárok a legnagyobb bosszúságukra kénytelenek lesznek kevésbé elegáns körülmények között megszállni, mert Edinbourgh-ban nincs számos luxusszálloda.

A kezdetben még a Jézus Krisztus Szupersztár színpadi produkcióban is feltűnt énekesnő, aki George Clooneyval forgatott Mint a kámfor című filmmel lett ünnepelt és elismert színésznő Hollywoodban, nem szerénykedett tehát. Korábban is voltak jelei magabiztosságának, egyszer például a következőket nyilatkozta: "Csak egyetlen ember van ezen a planétán, aki konkurensem lehet: saját magam."