Vad és érzelgős az Atomic Kitten

Vágólapra másolva!
Új lemezzel jelentkezik napjaink egyik legsikeresebb női formációja, az Atomic Kitten. Ladies Night címmel jelenik meg a három lány új albuma, és 15 dalt tartalmaz: ezek közt sok feldolgozás lesz, de az ifjú hölgyek saját nótákat is felcsempésztek a korongra.
Vágólapra másolva!

A Ladies Night, azonfelül, hogy a csapat új lemeze, egyben egy Kool & The Gang dal címe is volt korábban. A brit trió lemezén feldolgozta ezt a népszerű számot, de nem csak ez az egyetlen átvétel, ugyanígy új verzióban hallható a lemezen a Be With You is, amely az Electric Light Orchestra repertoárját színesítette. A két említett dal mellett további 13 számot tartalmaz a november 10-én megjelenő új lemez.

Habár a csapat zenei stílusa többé-kevésbé változatlan maradt, a lányok azt állítják, hogy a hangsúly ezúttal funky-elemeken lesz, ugyanakkor a ritmus még diszkósabbra sikerült, a lágyabb melódiák, lassúbb dalok pedig még érzelgősebbek lettek. Mivel siker esetén nem indokolt a csapat lecserélése, a trió ugyanazon szerzőkkel dolgozott, mint korábban (Barlow, Elliot Kennedy, Steve Robson, Rob Davies, Richard "Biff" Stannard és Rick Nowels), de maguk a lányok is írtak dalokat az albumra. Jenny a Don't go breaking my heart szerzője, Liz a Someone like me-t írta, Natasha pedig a Somebody like you-t jegyzi.

A popcsapat eddig három millió albumot adott el világszerte, de ennél is több Atomic Kitten-kislemez fogyott: ötmillió darab kelt el belőlük.