Csillapíthatatlan étvágyú, pajkos férfi volt, és ha úgy tartotta kedve, barátnője bugyijában rohangált fel-alá a szállloda folyosóján, és egy nap alatt megszerzett egy címlaplányt. - A nagy szívtipró hírében álló Rod Stewart barátnői közül heten vallottak az énekes szexuális szokásairól a Channel Five által készített dokumentumfilmben.

Heten is vállalták Rod Stewart exbarátnői közül, hogy a televízió nyilvánossága előtt számoljanak be a legendás nőfaló szexuális szokásairól. Többek között Brit Ekland, Dee Harrington, Marcy Hanson, Bebe Buell és Carole Mallory is szerepel majd a Channel Five által készített Rod's Girl című dokumentumfilmben.

Ekland például, aki a '70-es években keveredett szerelmi viszonyba a szőke szívtipróval, kijelentette, hogy a szex terén "nem passzoltak egymáshoz". Nem tagadta viszont, hogy lelkileg teljesen összeomlott, amikor kiderült, hogy Rodnak viszonya van valakivel: "Teljesen bele voltam habarodva, és nagyon szenvedtem, amikor vége lett. Anorexiás lettem miatta."

Dee Harrington, az énekes első komoly barátnője pedig arról számolt be, hogy első együtt töltött éjszakájukon Rod az ő bugyiját viselte. "Ami a szexuális étvágyát illeti, szinte csillapíthatatlan volt. Három hónap után megkérte a kezem, de én korainak tartottam a házasságkötést. Aztán fokozatosan kezdett olyanná válni, mint amilyennek a pletykalapok lefestették őt, és, őszintén szólva, én nem kértem az új Rod Stewartból."

"Nagyon pajkos férfi volt. Emlékszem, egyszer magára húzta a bugyimat, és úgy szaladgált föl-le a hotelfolyosón" - toldotta meg Marcy Hanson.

Tony Toon - akinek nevéhez az énekesről megjelent számos cikk, interjú kötődik - arról számolt be, hogyan szerezte meg Rod alig 24 óra leforgása alatt a lapok címlaplányait.

"Fellapozta az újságot, és rámutatott a benne található fotómodellek képére. Ezek után én felhívtam a képen szereplő lányt, és felajánlottam neki: vacsorázzon együtt Rod Stewarttal" - idézte fel Tony, hozzátéve, hogy a lányok többsége végül Rod ágyában töltötte az éjszakát.

A lista természetesen korántsem teljes. Rod exbarátnői közül sokan nem voltak hajlandóak nyilvánosan beszámolni szexuális életük részleteiről. Többek között Kelly Emberg, Ruby nevű lányának édesanyja és exmodell felesége, Rachel Hunter sem kívánt szerepelni a dokumentumfilmben.