50 Cent producerként is sikeres

Vágólapra másolva!
A 50 Cent alapította G-Unit Records első kiadványa a G-Unit: Beg For Mercy című albuma lesz. A lemez megjelenését a nagymérvű illegális letöltések és villámgyors másolások miatt előrehozták. Az album executive producere 50 Cent.
Vágólapra másolva!

50 Cent, akinek az In Da Club, 21 Questions és a legújabb P.I.M.P. című slágert is köszönhetjük, így kommentálja az esetet: "Mit várhatsz, ha te vagy a legfelkapottabb rapper? Az utca embere nem a bevett módon jut hozzá a zenémhez. Ha ennyire szeretnék már hallani, miért várassuk meg őket? Minél előbb hozzá kell őket juttatni az igazi albumhoz!"

50 Cent véleményét osztja az Interscope Geffen A&M értékesítési és marketingvezetője, Steve Berman is: "Sajnálatos módon nem ez az első eset, hogy a letöltések miatt előrébb hozunk egy-egy megjelenést. Igyekszünk minél hamarabb a vásárlóhoz juttatni a valódi albumot."

A G-Unit Stunt 101 című kislemezdala a Billboard R'n'B / Hip-Hop listán 17. helyen áll, a rap listán a 13. helyre került. Figyelemre méltó, hogy az USA-ban a kezdő rendelés összesen több mint 1,6 millió példány volt.

Minden 50 Cent-koncertet Obie Trice nyit meg, és a show része a G-Unit fellépése is. Kicsit messzire kell utaznia a hazai érdeklődőknek a közeljövőben, ha élőben szeretnék látni a rappereket: a következő hetekben Ausztráliában, Japánban és Új-Zélandon tűnnek fel.