Ákos: garantált a telt ház

Vágólapra másolva!
Jó hír Ákos rajongóinak: most már biztos, hogy Budapesten négy Andante-előadást tart kedvencük. A Budapesti Kongresszusi Központban tartandó november 29-i délutáni és esti koncertre, valamint a november 30-i, vasárnapi ráadás bulira már minden jegy elkelt.
Vágólapra másolva!

Még a vártnál is nagyobb a lelkesedés - sokan egyszerre több jegyet is vásárolnak rokonoknak, barátoknak, üzletfeleknek és a szomszédnak - ezért úgy döntöttek a szervezők, hogy a második nap is dupláznak. Addig pedig még egy vidéki helyszínt érint a mindenhol zsúfolt telt házat vonzó Andante-turné: november 22-én Kaposváron, a Városi Sportcsarnokban lép fel este fél nyolcas kezdettel Ákos unplugged anyagával.

Ákos első dupla albuma jubileumi kiadvány: a művész tíz éve dolgozik szólistaként. Az akusztikus turné teljes anyagát tartalmazó, 110 perces Andante-koncertfelvétel dupla CD-n és kazettán szeptemberben jelent meg.

A CD-formátum a zenén kívül terjedelmes multimédiás anyagot is tartalmaz: csaknem 700 fotót az Andante-turnéról, az Ölelj meg újra című dal koncertklipjét, dalszövegeket, életrajzot és diszkográfiát. Ákos stábja az összes előadást rögzítette, így a kiadvány a turné legjobb pillanataiból válogat.