Ben és Jen újra megpróbál összeházasodni

Vágólapra másolva!
Ben Affleck és Jennifer Lopez eredetileg szeptember 14-én, hatalmas ünnepség keretében esküdött volna örök hűséget egymásnak. Az esküvőt azonban váratlanul lefújták, mert az - a hivatalos közleményükben foglaltak szerint - túlságosan nagy nyilvánosságot kapott a bulvársajtó részéről. Most, miután kapcsolatuk újra rendeződni látszik, úgy döntöttek, megint megpróbálkoznak a házasságkötéssel.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólag hamarosan újra megpróbálnak házasságot kötni. Hollywood egyik legnépszerűbb szerelmespárja eredetileg szeptember 14-én állt volna az oltár elé a Santa Barbara-i Bacara Resortban.

Az esemény előtt néhány nappal azonban váratlanul lefújták az esküvőt, mert az akkora nyilvánosságot kapott a bulvársajtó részéről, hogy a pár attól félt, elveszne az esemény meghittsége. "Akkor jöttünk rá, hogy valami végképp elromlott az esküvőnk körül, amikor azon kaptuk magunkat, hogy már azt fontolgatjuk: három álmenyasszonyt is bevetünk majd a sajtó megtévesztéséül, akik három különböző helyszínen várják majd a rászedett fotósokat. Azt éreztük, hogy a sajtó elronthatná a pillanatot - amely életünk legboldogabb pillanata kellene, hogy legyen - mind a mi, mind a megjelent rokonok, barátok számára" - hangzott a pár hivatalos közleménye.

Később a leendő férj azzal a kiegészítéssel szolgált a bulvársajtó számára, hogy a túlzott felhajtás nem csak az esküvőjük körüli hercehurcára, de kapcsolatukra általában is jellemző, mivel jövendőbelije nem élhet lelkes rajongótábora nélkül. Ben állítólag válaszút elé állította az énekes-színésznőt: vagy megváltozik és hajlandó legalább néhány órára megfeledkezni csodálóiról, vagy búcsút inthet a házasságnak.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Azóta Ben Affleck és Jennifer Lopez napról napra bizonygatják: románcuk nem ért véget. Egy alkalommal pólóban és farmerben indultak vásárolni Affleck robogóján, máskor az első sorból néztek végig egy baseballmeccset, mely során Ben kedvenc csapata, a Red Sox és Jennifer favoritja, a Yankees mérkőzött meg egymással. Sőt, Ben még hőn szeretett édesanyjához is elvitte kedvesét.

Most, miután kapcsolatuk rendeződni látszott, az álompár ismét rászánta magát a házasságra: Ben és Jen állítólag javában készül az újabb, ám már kevésbé fényűző esküvőre, amelyre állítólag a jövő hónapban, New Yorkban kerül majd sor. Lopez ugyan ismét leszerződtette korábbi esküvő-szervezőjét, és állítólag másik menyasszonyi ruhát csináltat magának, bennfentesek mégis azt állítják, a ceremónia a tervek szerint sokkal visszafogottabb lesz az előzőnél.

Egyik közeli ismerősük szerint azonban a jegyespár viszonya nem mentes a konfliktusoktól: "Annyira összevesztek a múlt hétvégén, hogy Affleck végül egy motelszobában kötött ki" - adta hírül az IMDb.com.