Vágólapra másolva!
Három év hosszú idő, a fiúcsapat elszánt rajongói már-már kezdték elfeledni a jóképű srácok alkotta kvintettet. 2000-ben jelent meg a popcsapat legutóbbi lemeze, ám most újabb dalokkal készülnek a legények.
Vágólapra másolva!

Sharon Osbourne tévés talkshow-jában tűnt fel a minap Howie Donough, és szavai hallatán a fiúcsapat odaadó hívei mámoros örömsikolyban törtek ki: "A csapat mostanában egy új nagylemezen dolgozik. Újrakezdünk mindent, és a jövő évet egy új albummal nyitjuk" - közölte.

A táncos-éneklős fiúcsapat karrierje kisiklani látszott az elmúlt években, mivel konfliktusba kerültek a korábbi lemezkiadó cégükkel. A Black and Blue, a legutóbbi Backstreet Boys alkotta stúdióalbum három évvel ezelőtt jelent meg, így az új lemez úgy kell a régi rajongóknak, mint egy falat kenyér.

A Big News arról ír, hogy a popcsapat ügyvédnője, Carla Christofferson hiába próbált egyezkedni a lemezkiadó vállalattal, évekig nem tudtak előrelépni. Az ügyvédnő szerint a Zomba Records "túszul ejtette" a fiúkat, és ugyanakkor nem adta meg a kellő segítséget.

"A fiúk remélik, hogy azonnal nekiláthatnak a munkának" - közölte a hölgy akkoriban. Az "azonnal" végül három év lett, ám az ügyvédnő ismét csalódott, mivel erre az évre várta a fiúcsapat reneszánszát. "Mindent megteszünk, hogy hamar kijöjjön az új lemez. Ez mindenkinek az érdeke" - nyugtatta Carla a türelmetlen rajongókat.

A Zomba Records akkor kapott újabb támadásokat, mikor segített Nick Carternek egy szólóalbum megjelentetésében, ugyanakkor - állítólag - nem támogatta kellőképp az eredeti fiúcsapat terveit. Carter lemeze a túlzott elvárások miatt (és a lemezeladási statisztikák szerint) bukás volt, a lemezkiadót azóta pedig megvette a BMG.