Britney és Madonna karambolt okoztak

Az amerikai Colorado államban lévő Denverben közúti káoszt okoznak azok a hatalmas poszterek, melyeken Britney Spears és Madonna csókjelente látható. A denveri közlekedési hatóságok mindent megtesznek azért, hogy elérjék a KISS 95.7 rádióállomást reklámozó plakátok mihamarabbi eltávolítását.

A képen a két sztár idén augusztusban, az MTV Video Music Awards gálán bemutatott - és igen nagy publicitást kapott - csókja látható, és ez a fotó elveszi a vezetők figyelmét az utakról, írja a WENN. A sofőrök arról panaszkodnak, hogy sokan balesetet okoznak vagy veszélyeztetik a közlekedők biztonságát, mert nem a vezetésre, hanem a szexi jelentre koncentrálnak. A rádióállomás vezetősége azt állítja, hogy jogellenes a közlekedési hatóságok követelése.

Közben Britney Spears bevallotta, hogy nagy rajongója a Szex és New York című sorozatnak és gyakran arról álmodozik, hogy ő is szerepel a sikeres műsorban. A 21 éves sztárról sokan gondolták, hogy egy rövid szerepben feltűnik majd a képernyőkön, de időegyeztetési problémák miatt mindez csak terv maradt.

"Olyan nagyon érdekesnek találom a filmet, minden vágyam, hogy én is egy legyek a szereplők közül. Imádom Sarah Jessica Parkert és a ruháit. Odáig vagyok a sorozatért" - csacsogta az ifjú Britney.

KAPCSOLÓDÓ CIKK