Vágólapra másolva!
Michael Jackson dühös családja hadat üzent a sztárt pedofília gyanúja miatt letartóztató Santa Barbara-i rendőrség ellen. Michael Jackson bátyja, Jermaine azt állítja, hogy a sztár 1993-ban csakis azért egyezett meg peren kívül akkori vádlójával, Jordy Chandler-rel, mert akkor a családjának nem volt energiája egy bírósági tárgyaláshoz.
Vágólapra másolva!

Az érthetően zaklatott, megviselt testvér szerint ezúttal nem adják fel a harcot, elmennek a végsőkig, írja a WENN. Most más a helyzet a család szerint, így Jermaine kijelentette: "Úgy érzem, ha a bátyámat bilincselik meg, akkor az egész családot bilincselik meg. Állami és szövetségi vizsgálatot követelek a nyomozást végzők ellen. Egy rakás rasszista gazember ül ott, akiket egyáltalán nem érdekelnek az emberek. Mi egy család vagyunk, az anyám és mi mindannyian nagyon dühösek vagyunk. Összeszedjük a katonáinkat és a tábornokainkat és felkészülünk a háborúra, mert itt erről van szó. Csak úgy nem bilincselhetik meg a bátyámat és nem várhatják el tőlünk, hogy csak üljünk hátratett kézzel. Minden erőnkkel harcolni fogunk. Tíz évvel ezelőtt a család nagyon elfoglalt volt, a nővérem éppen turnéra indult, az anyámnak rendkívül magas volt a vérnyomása és nem volt energiánk harcolni" - mondta dühöngve Jermaine Jackson.

Idoközben Michael Jackson létrehozta a www.mjnews.us című honlapot, ahol az ártatlanságát próbálja bizonygatni a rajongóknak. Itt arról ír, hogy borzalmasan komoly vádak érték őt a napokban és ezek egy csúnya hazugságon alapulnak. Optimizmusának ad hangot: Jacko szerint a bíróságon minden kiderül és újfent kisüt a nap a neverlandi birtok felett.

Közben Jackson a hétvégét az új védőügyvédje, Mark Geragos társaságában töltötte. Geragos tavaly az áruházi lopással vádolt Winona Ryder képviselője volt. Az ügyvéd és Jacko a sztár neverlandi - állatkerttel, külön vidámparkkal rendelkező - otthonában találkozott, ahol múlt héten a rendőrség alapos házkutatást tartott. Az ügyvéd meggyőződése, hogy védence ártatlan. "Michael briliáns, a legintelligensebb, legerősebb ember, akit életem során valaha is szerencsém volt megismerni. Hihetetlenül nagy hatással volt rám" - mondta lelkendezve az ügyvéd védencéről.