Beyoncé és Sting, kéz a kézben

Vágólapra másolva!
Az MTV zenei díjátadó gálája után a nemzetközi popzene nagyjai a VH1 ceremóniáján és az American Music Awards fiesztáján találkozhattak. Így, az év vége felé közeledve nem múlik el szinte hét valamilyen nagyobb, zenei esemény nélkül: december 10-én gyűlnek össze ismét a sztárok.
Vágólapra másolva!

Közeleg a szintén jelentős eseményként számon tartott Billboard Awards. A Las Vegas-i eseményre már visszajelezte részvételét Sting és a No Doubt, de immár egyre bővül a fellépők listája: a napokban kiderült, hogy a Police volt frontembere mellett ott lesznek a színpadon Beyoncé, Shania Twain, az Evanescence és a Foo Fighters.

Egyre több popcsillag jelzi részvételi szándékát és persze a rajongók is szeretnének bejutni az MGM Grand Garden Arenába, így a szervezők nem rettegnek a közöny miatt. Érdektelenség bizonyára nem fogja jellemezni a találkozót, mivel fontos díjról van szó: a Nielsen SoundScan statisztikai adatai, eladási számai alapján osztják ki a trófeákat az adott év legsikeresebb előadói közt. A műsorvezetők közt feltűnik majd Céline Dion és JC Chasez is.

Ezen a gálán veszi majd át Sting a Billboard életműdíját. A brit énekes lesz a 12. díjazott, korábban már hasonló elismerésben részesült George Harrison, Billy Joel, Carlos Santana vagy Annie Lennox.