Titkos felvétel készült Jacko Santa Barbara-i útjáról

Vágólapra másolva!
Michael Jackson ügyvédje kedden bírósági úton letiltatta annak a videofilmnek a sugárzását vagy eladását, amelyet titokban készítettek róla és védencéről azon a chartergépen, amelyen a kiskorú szexuális molesztálásával vádolt énekes két nappal korábban a kaliforniai Santa Barbarába repült, hogy feladja magát a hatóságoknak.
Vágólapra másolva!

Mark Geragos ügyvéd keddi sajtóértekezletén elmondta, hogy az XtraJet chartertársaság titokban kamerákat helyezett el a repülőgépen, és kép-és hangfelvételeket készített kettőjük - az ügyvéd és az ügyfél - bizalmas beszélgetéséről.

A cég több tévétársaságnál is házalt a kazettával, hogy eladja annak, amelyik legtöbbet kínál érte. A popsztár jogi képviselője közölte, hogy keresetet nyújtott be az XtraJet ellen.

Kitért arra is, hogy véleménye szerint az énekes vádlóit a kapzsiság és nyereségvágy vezérli. A CNN hírforrásai szerint a kazetta anyagát jelenleg a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) munkatársai vizsgálják.

A Los Angeles-i bíróság megtiltotta a chartervállalatnak a felvétel közzétételét vagy eladását. A Fox televízió értesülései szerint a felvételen Michael Jackson nyugodtnak tűnik, gyakran mosolyog vagy nevet.

Emlékezetes, hogy Jackót azzal a vádolják, hogy szexuálisan molesztált egy 12 éves kisfiút. Az ügy kapcsán a pop egykori királyát letartóztatták Santa Barbarában, majd röviddel utána - 3 millió dolláros óvadék kifizetése ellenében - szabadon engedték. Első bírósági meghallgatását január 9-ére tűzték ki.