Mötley Crüe: vissza a sírból

Vágólapra másolva!
Háromévnyi szünet után valószínűleg ismét összeáll a Mötley Crüe egy turné és esetleg egy nagylemez kedvéért. Az eredeti tagok tervezgetik a nagy visszatérést, márpedig a klasszikus felállásban öt éve nem jelentek meg együtt. A korábbi ellentéteket igyekeznek félretenni - kérdés, meddig bírja együtt a négy, rutinos rocker.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

"Három évvel ezelőtt elhatároztuk, hogy leállunk. Kellett idő feltöltődni" - közölte a banda basszusgitárosa, Nikki Sixx. Arról is szó volt, hogy a zenekar filmet készít és turnéra indul - de csak akkor, amennyiben az eredeti kvartett minden tagja éhes a sikerre és elfogadja régi társait. Úgy tűnik, az idő eljött, a volt tagok készek a közös munkára, írja a VH1.

The Dirt lesz a címe a filmnek, melynek bemutatóját 2004-re tervezik. A mozifilm a 2001-ben megjelent, Mötley Crüe történetét boncolgató könyv alapján készül, és a premierrel egy időben tervezi a visszatérést Vince Neil, Mick Mars, Tommy Lee és Nikki Sixx. Pamela Anderson volt férje és a csapat szőke énekese közt régebben rossz volt a viszony, ez valamelyest rendeződni látszik.

"Új számokat is írunk. Amikor mi négyen összejövünk, valami mágikus dolog történik. Ez valami olyasmi, ami előtte nem éreztem soha. Minden dráma és minden sz.r dolog ellenére én szeretek a Mötley Crüe-ben zenélni" - vallotta be a basszusgitáros.

A fiúk honlapjahttp://www.motley.com/

A zenekar 1981-ben alakult Los Angelesben és az évtized egyik legzajosabb, legbulizósabb bandája lett: túléltek mindenféle kábítószeres botrányt, összeveszést, számos ütközést a törvénnyel. Közben albumok millióit adták el világszerte, ám a balhés - de sikeres - évek után, 1992-ben Neil lelépett. Őt John Corabi váltotta az énekesi poszton, ám 1997-ben őt kirúgta a zenekar. Eztán visszatért az eredeti énekes, de 1999-ben újabb változás következett be, ekkor Tommy Lee-nek lett elege. Miután kilépett és megalakította saját együttesét, a helyére Ozzy Osbourne volt dobosát, Randy Castillót szerződtette a csapat, ám a zenész három évre rá meghalt rákban. Az elmúlt években többen szólókarrierrel próbálkoztak, Neil több turnén is bizonyított.

Múlt héten jelentette meg a zenekar a Music to crash your car to, Vol. 1 című, négy CD-n terpeszkedő anyagot, amely nem más valójában, mint a régi dalok gyűjteménye, a Too fast for love, a Shout at the devil, a Theatre of pain és a Girls, girls, girls idejéből.