Vágólapra másolva!
A 2002-2003-as Licks World Tour 300 millió dolláros bevétele lenyűgöző, ám mégsem tekinthető Jaggerék saját rekordjának: pár évvel korábban már volt egy világ körüli turnéjuk, mely során 320 millió dollárt hagytak a rajongók a kasszában.
Vágólapra másolva!

A Billboard Bulletin adatai szerint minden idők második legnagyobb teljesítményét érte el a Rolling Stones örökifjú legénysége: közel 300 millió dollárt hozott az új turnéjuk, mely során 3,4 millió ember hallgatta őket. Az 1994-95-ös, Voodoo Lounge Tour, mely során főképp hatalmas stadionokban játszott az együttes, 320 milliós bevétellel áll az élen.

Ezúttal a Stones a nagy baseball- és futballarénák mellett fellépett kisebb sportcsarnokokban, színházi termekben is - néhány nagyobb városban előfordult olyan is, hogy három különböző hangulatú koncertet adtak, három eltérő helyszínen. A 116 fellépés bár nyilván kifárasztotta a veterán rockbandát, de a 99 százalékos eredmény, melyet elértek, gyógyír minden sebre: alig maradt pár tucat belépő a jegyirodákban. A negyvenedik évet ünneplő, jubileumi turné 2002. szeptember 2-án kezdődött Bostonban, és nemrég ért véget Zürichben.

"A turnénak vége!" - jelentette be a fellépéseket szervező menedzser, Michael Cohl, de rögvest hozzátette, hogy újabb koncertsorozat várható 2005-ben. A turnéról DVD és CD is készült, ám a kiadványok botrányt kavartak: három nagy kanadai bolthálózat úgy döntött, hogy nem árusítja többet a Rolling Stones lemezeit, nem rendelnek többet, és a már meglévőket is leveszik a polcokról. A hármak lépéséhez sértődöttség vezetett, ugyanis Jaggerék exkluzív szerződést kötöttek két másik céggel az új DVD forgalmazására.