Ozzy Osbourne-t kisfiúk molesztálták

Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori frontembere, manapság az MTV zenei csatorna legnézettebb műsorának főszereplője a napokban adott interjújában bevallotta: kisfiúként két társa szexuálisan molesztálta őt. 
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori frontembere, az MTV Osbourne család című reality show-jának főszereplője egy, a Daily Mirrornak adott, mintegy háromoldalas interjújában bevallotta: gyerekként szexuálisan molesztálták.

"Két fiú várt rám az iskolából hazafelé menet. Letolták a nadrágomat, és megérintettek. Szinte minden egyes nap megvártak. Nem mertem elmondani az apámnak. Abban az időben az emberek még nem beszéltek ilyesmiről. Borzasztó volt az egész. Azt hittem, sose ér véget."

Ozzy később egy pszichoterapeuta segítségével dolgozta fel a történteket, ám elmondása szerint ez a fiatalkori élmény egész életében elkísérte. "Bárkit taccsra tenne, ha gyerekként ilyesféle traumatikus élményben van része."

A jelenleg Beverly Hills-i villájában élő énekes - aki zenéje mellett alkohol- és drogfüggőségével, valamint polgárpukkasztó viselkedésével hívta fel magára a figyelmet annak idején - szegény családból származik: egy kétszobás birminghami lakásban nőtt fel hét testvérével együtt. Később ő lett a világ egyik leghíresebb és legtehetősebb heavy metal-zenésze.

Három évtizedes pályafutása során összesen mintegy 60 millió lemezt adott el. Az ő főszereplésével készült reality show az MTV brit zenei csatorna legnézettebb műsora - eddig három szériát ért meg. "Elképesztő életem volt. December 3-án leszek 55 éves - kisebbfajta csoda, hogy még mindig élek" - nyilatkozta Ozzy, aki egy alkalommal még Erzsébet brit királynő előtt is játszott.