Whitney Houston a rendőrséghez fordult

Vágólapra másolva!
Az énekesnő kénytelen volt értesíteni a rendőrséget, mert állítása szerint férje, Bobby Brown megverte őt egy családi vita alkalmával. A jelek szerint a rendőrség vádat emel majd a férfi ellen, családi erőszak miatt.
Vágólapra másolva!

A rendőrök Whitney atlantai otthonába érkezve igen rossz állapotban találták a művésznőt: ajka véres volt, és horzsolások, kék foltok tarkították arcát. Minderről Kurtis Young, a Fulton megyei rendőrség szóvivője tájékoztatta a sajtót.

A művésznő közölte a kiérkező rendőrökkel, hogy férje ütötte meg őt egy vita során. Mire a hatóság emberei kiérkeztek a helyszínre, addigra Brown már elhagyta a házat: az ABC hírei szerint a repülőtérre sietett, hogy elérjen egy Kaliforniába induló járatot.

A rend őrei jelenleg is keresik a hirtelen távozott férjet, mivel igencsak szeretnék ismerni az ő verzióját is. Az eset során letartóztatásra nem került sor.

Brownnak volt korábban rendőrségi ügye: 1996-ban például ittas vezetésért állt a bíróság előtt, de volt már gondja gyorshajtás és drogbirtoklás miatt is.