A napokban a visszatérő sztárzenekar és Robbie Williams együtt turnéznak Ausztráliában. A mindenhol világsztárként kezelt Robbie, akit mámoros hölgyek komoly falkája követ az utcákon és kinek fotósok hada figyeli minden mozdulatát, ezúttal háttérbe szorult.

Forrás: EPA
Az elhanyagolt, mellőzött énekes

Ausztráliában és Új-Zélandon a már szinte megszokott, fanatikus rajongás kíséri a Take That egykori tagját is, de a hírek szerint a vele turnézó egykori sikercsapatot még ennél is jobban várják a helyszíneken. Egyes ausztrál lapok egyenesen "a Duran Duran és Robbie Williams" turnéjaként emlegetik a fellépések sorozatát - és a sorrend egyértelművé teszi, hogy melyikük számít nagyobb szenzációnak.

Robbie mindazonáltal nem búslakodik túlzottan, nem borongós a hangulata. Egy sajtótájékoztatón még viccelődött is ezzel kapcsolatban, mondván, hogy "ő ki lett ütve", mivel az új-zélandi koncertek alkalmával a nyolcvanas évek sztárcsapata nagyobb tapsot zsebelt be nála.

"A fogadtatás lenyűgöző, szenzációs volt!" - lelkendezett John Taylor egy újságnak, mivel Sydney repülőterén régen látott tömeg gyűlt össze, hogy nagy tapsviharral, tülekedéssel és hatalmas sikoltásokkal fogadja a visszatérő popbandát. "Nem tűnik fel, hogy húsz év eltelt. Szeretünk itt zenélni" - tette hozzá.