Szilveszteri buli Vegasban - Britney már férjnél

Hihetetlen, de igaz: Britney Spears feleségül ment egy gyermekkori haverjához. A hirtelen jött frígyre szombat hajnalban egy Las Vegas-i gyorsesketőben került sor, s még a CNN is csak vasárnap reggelre szerzett tudomást az esetről. A leírások és körülmények alapján úgy úgy tűnik, a nász egy hosszúra nyúlt szilveszteri bulizásnak lett afféle mellékterméke.

A most 22 éves Britney talán nem is sejtette, mikor elindult szilveszterezni, hogy a hosszúra nyúlt napnak-napoknak végére érvén a törvény előtt is vége lesz magányos életének. Szombat hajnalban ugyanis igent mondott régi lousianai játszótársának, Jason Allen Alexandernek, akivel az elmúlt év végén kezdett randizgatni. A pár a szilvesztert már együtt töltötte a Palms Casino Hotel  klubjában, s itt talált rájuk a péntek este, amikor is elhatározták: másnap egybekelnek. Az esküvő pedig másnap rendben le is zajlott a Little White Wedding Chapelben, vagyis a Kis Fehér Esküvői Kápolnában.

Pár évvel ezelőtt az akkor még szűzi Britney órákig mesélte az MTV-n, milyen pazar esküvőt is terveznek Justinnal (aki - emlékezzünk csak - a hivatalos verzió szerint csak ezen aktus után vehette volna el a csillag szüzességét). Ennek ellenére a szombati frígynek valószínűtlen, hogy valaha is Disney-feldolgozása jelenne meg.

A fiatalok a kápolnába a hotel zöld limuzinjával érkeztek, az ara farmert és baseball-sapkát viselt, leendő férje egyszerű inget. Britneyt a hotel szobaszolgálatának egy alkalmazottja vezette az oltárig, egyetlen rokon, vagy barát sem volt jelen. A ceremónia után az ifjú pár a hotelbe vonult vissza, este Britney steakezésre hívta családját, menedzserét és a hotel vezetőjét. Mivel a csillag menedzsmentje hivatalosan nem volt hajlandó kommentálni a különös házasságot, egyelőre kénytelenek vagyunk azt gondolni: jól sikerült a házibuli.

KAPCSOLÓDÓ CIKK