Csak tréfa volt - Britney érvényteleníti a házasságát

Érvényteleníti gyerekkori barátjával szombaton megkötött házasságát Britney Spears. A popsztár és újdonsült férje, Jason Allen Alexander nem sokkal az esketési szertartás után már alá is írta a házasságkötés érvénytelenítését. A People című lap úgy értesült, hogy "az esküvő csak túlméretezett tréfa volt".

A frigy hivatalos felbontására hétfőn kerül sor Las Vegas illetékes bíróságán - jelentette vasárnap a CNN televízió közelebb meg nem határozott forrásra hivatkozva. A 22 éves popsztár egy átmulatott éjszaka után kötött házasságot vele egykorú barátjával. A farmert és baseballsapkát viselő énekesnőt egy szállodai alkalmazott vezette az oltár elé. Az ifjú pár családjából vagy baráti köréből senki nem volt jelen a ceremónián - számolt be a Las Vegas Review Journal című lap.

A popsztár és újdonsült férje, Jason Allen Alexander nem sokkal az esketési szertartás után már alá is írta a házasságkötés érvénytelenítését. A People című lap úgy értesült, hogy "az esküvő csak túlméretezett tréfa volt". Más lapvélemények szerint viszont csupán  reklámfogásról volt szó, Spears november végén megjelent In The Zone című albumának és márciusban kezdődő turnéjának érdekében.

Spears a Palms Casino Hotelben átmulatott éjszaka után limuzint rendelt, és a szálloda sofőrjével a Little White Wedding Chapel nevű kápolnához vitette magát,  ahol őelőtte többek között Demi Moore és Bruce Willis mondta ki a boldogító  igent.

A KNTV helyi televíziós adó úgy értesült, hogy a házasság hajnali öt óra tájban köttetett. A People szerint Alexander és Spears csak nemrég ismerkedtek meg. A fiú Louisiana államból, Spears szülőhelyéről származik: együtt töltötték az ünnepeket, azután útjaik ismét különváltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK