Diaz nem menne hozzá Timberlake-hez

Vágólapra másolva!
Cameron Diaz nemrégiben úgy nyilatkozott, egyáltalán nem áll szándékában összeházasodni az énekes Justin Timberlake-kel. A színésznőnek elege van a találgatásokból, vajon Justin, Britney Spears egykori szerelme lesz-e gyermekei apja.
Vágólapra másolva!

Cameron Diaz egyenesen nevetségesnek tartja a feltételezést, miszerint családot akarna alapítani Justin Timberlake-kel - adta hírül az IMDb.com.

Az egykori modell és a 22 éves énekes románca tavaly tavasszal kezdődött, ám az első néhány hónapban még titkolták kapcsolatukat. A 31 éves Diaznak azonban egyre inkább kezd elege lenni a találgatásokból: vajon Justin lesz-e gyermekei apja.

"Az az igazság, hogy ha arra vágynék, hogy férjhez menjek és gyereket neveljek, már rég férjnél lehetnék és természetesen gyerekem is lenne. Attól, hogy mások esetleg azt a férfit keresik, akivel leélhetik életük hátralévő részét, még nem biztos, hogy én is erre vágyom. Miért gondolják az emberek a színésznőkről, hogy ha van egy pasijuk, már rögtön feleségül akarnak menni hozzá?!" - nyilatkozta a színésznő, aki külön megnyugtatta azokat is, akiknek szilárd meggyőződésük, hogy a Cameron és Justin közötti korkülönbség miatt kapcsolatuk eleve halálra van ítélve. "Nem ez az első eset a világtörténelemben, hogy két ember nem azért van együtt, mert korban illenek egymáshoz, hanem mert jól megértik egymást."