Britneynek vissza kell vonulnia

Britney Spears lemezkiadója úgy döntött, későbbre halasztja az énekesnő legújabb, Toxic című kislemezének megjelenését, mivel a popsztár alig több mint egy héttel ezelőtt kötött, kérészéletű házassága rossz hatással lehet zenei karrierjére.

Britney Spears lemezkiadója úgy döntött, a tervezettnél jóval későbbre, március 1-jére halasztja a 22 éves énekesnő soron következő, Toxic című kislemezének kiadását.

A döntés hátterében Britney múlt héten kötött, kérészéletű házassága (és ezzel összefüggésben) az alkohol- és drogfüggőségéről szóló pletykák állnak. (A popsztár hirtelen elhatározástól vezérelve január 3-án Las Vegasban hozzáment a gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, majd még aznap aláírták az érvénytelenítő nyilatkozatot, mondván, az egész csak egy "túlzásba vitt tréfa" volt.)

A Jive Records azt is fontolgatja, hogy lemondja Britney minden promóciós megjelenését, mivel attól tart, hogy ezeken a fórumokon inkább a házasságkötése lenne a téma. "Jelen pillanatban Britney nem tudna olyasmivel előállni a zenei életben, amelyre ne vetne árnyékot rövid, ám annál emlékezetesebb házassága. Egyrészt  muszáj kivárnunk, amíg elcsendesedik a botrány, másrészt Britneynek is időre van szüksége ahhoz, hogy helyre tegye magában a dolgokat" - nyilatkozta a lemezkiadó egy, magát megnevezni nem akaró munkatársa a Daily Star elnevezésű bulvármagazinnak utalva arra, hogy a kiadó hosszas győzködés után rávette Britneyt, kérjen segítséget alkohol- és drogproblémáinak leküzdéséhez.

Britney állítólag a Toxic-hoz készült klip számos jelenetében ruha nélkül táncol, és testét mindössze néhány ügyesen elhelyezett gyémánt takarja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK