Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese, az MTV zenei csatornán futó valóságshow, az Osbourne család  főszereplője úgy döntött, ismét ráférne egy éles sítlusváltás. A motorbalesete után lábadozó Ozzy állítólag azt tervezi, hogy rockoperát ír Raszputyinról.

Raszputyinról tervez rockoperát írni Ozzy Osbourne. A motorbalesete után ágynak dőlt rock veterán úgy érzi, sok mindenben hasonlít az orosz történelmi figurához, és könnyedén meg tudná írni a zeneművet. Az énekes elmondta, szeretne egy kicsit leállni a turnézással, és a Broadwayre koncentrálni. Ozzy a hírek szerint már jó néhány dalt szerzett a musicalhez, és ha minden a tervei szerint megy, 2005-re elkészül a teljes művel - adta hírül a VIVA.

Ozzy Osbourne, a birminghami proligyerek egykoron a műfajteremtő Black Sabbath alapító tagjaként volt híres, a köztudatba a Paranoid albummal vonult be, no meg egy denevér fejének nyilvános leharapásával. Harmincéves zenei pályafutása során énekestől producerig, koncertszervezőtől kiadótulajdonosig volt már minden. Jelen pillanatban legfőbb bevételi forrása saját családi élete, amelyet a brit MTV zenei csatorna prezentál a nézőknek.