Pink április 5-én, Britney Spears pedig május 23-án ad koncertet Magyarországon, mindkettőjüket a Budapest Sportarénában láthatják rajongóik.

Britney Spears magyarországi fellépése tavasz elején induló turnéjának része, amelynek keretében négy év után először Európában is több koncertet ad. A sztár The Onyx Tour nevű sorozatát március elején az Egyesült Államokban kezdi, majd április végén Angliában, májusban pedig több európai nagyvárosban, köztük Párizsban, Hamburgban és Bécsben lép fel.

Az In The Zone című album anyagát bemutató turné budapesti koncertjének részleteiről egyelőre nincs hivatalos információ, nem ismert, hogy a show hosszabb vagy rövidebb változatát láthatják a magar rajongók. A Budapest Sportarénába meghirdetett koncert ülőjegyei 9900 és 15 000 forint közötti áron kaphatók, az állójegyek 12 500 forintba kerülnek.

Britney Spears mellett 2004 tavaszán az utóbbi évek másik nagy tinibálványa, Pink is betervezett egy budapesti fellépést. A sztár április 5-i előadására 6900 és 16 000 forint közötti áron lehet jegyeket vásárolni.