Britney Spears könyvet ír

Britney Spears önéletrajzi könyvet ír. Az alig  22 éves amerikai énekesnő szerelmi kalandjairól, az alkoholgőzös partikról és terveiről vall majd a várhatóan még idén megjelenő írásában.

Britney Spears néhány héttel esküvője (és annak felbontása után) ismét döntő lépésre szánta el magát. A mindössze 22 éves énekesnő úgy határozott, hogy megírja élete történetét. A hírek szerint Britney igyekszik még az idén előrukkolni az On My Own munkacímet viselő produktummal.

Amerika üdvöskéje különös figyelmet szentel majd irományában szerelmi életének: nemcsak hosszabb távú barátjához, Justin Timberlake-hez, de Fred Dursthoz, a Limp Bizkit frontemberéhez és későbbi férjéhez, Jason Allen Alexanderhez fűződő viszonyát is részletesen taglalja majd.

"Ez lesz az év könyve. Britney épp most tárgyal arról, ki legyen a kiadvány társszerzője. Annyi mindenről beszámol majd, hogy a könyv garantáltan világsiker lesz. Ír a szerelmeiről, a partizós korszakairól, és arról, hogyan fogadták mindezt a szülei és a régi barátai, hogy mennyire féltették a hirtelen jött népszerűségtől. Még a jövőbeli terveiről is vallani fog - többek között arról, mennyire szeretne filmekben szerepelni" - nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró forrás.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK