Jennifer Lopez túlzásba esett Afganisztánban

Vágólapra másolva!
Az amerikai énekesnő Kid Rock és Ja Rule társaságában érkezett a háború dúlta ázsiai országba, ahol kisebb kellemetlenségük akadt.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Jennifer Lopez

Az Afganisztánban állomásozó amerikai katonáknak adott koncertet Jennifer Lopez, Kid Rock és Ja Rule, akik az egyik egyesült államokbeli non-profit társaság szervezésében szórakoztatták fegyverben álló honfitársaikat.

A szervezet végül a kormányhivatalnokoknak benyújtotta a számlát, de azok nem hajlandók kifizetni a koncerttel kapcsolatos luxus kiadásokat. Az állam képviselői szerint nem lett volna szükség első osztályú repülőjegyekre, és az alkoholfogyasztás valamint a limuzinbérlés költségeit sem akarják állni. A kormányzat úgy véli, a sztárok kényeztetését az adófizetők pénzén fizetnék ki utólag, holott inkább más forrásokból kellene erre előteremteni a fedezetet.

Jennifer Lopez-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/010/064

A világhírességek háborús, vagy megszállt övezetekbe szervezett fellépése nem ritka, és hasonló vita is előfordult már. Mariah Carey 2001-es koszovói fellépése még rendben lezajlott, de ugyanabban az évben Geri Halliwell ománi koncertje körül kisebb nézeteltérés alakult ki. Mielőtt az énekesnő fellépett az arab országban állomásozó brit alakulatok előtt az egyik tiszt elmondta, sokan közülük felháborodtak a sztár követelésein. Halliwell a vád szerint azt akarta, hogy gondoskodjanak számára légkondicionált öltözőről és szójatejjel teli hűtőről a sivatagban.