Kylie nem emlékszik a múltjára

Vágólapra másolva!
A könyvkiadók hatalmas összegeket ígértek Kylie Minogue önéletrajzáért, de ő sorra visszautasította az ajánlatokat. Az ausztrál énekesnő arra hivatkozik, hogy kivételesen rossz a memóriája, így képtelen lenne hitelesen felidézni a történteket.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue végül mégsem vállalta élete történetének megírását, mert saját bevallása szerint nagyon rossz a memóriája - értesült a WENN.

A Can't Get You out of My Head című sláger előadója 1987-es első felbukkanása óta igen sok akadályon küzdötte át magát. Az énekesnőnek nem csak a karrierje, de a magánélete is bővelkedett fordulatokban. Olyan hírességekkel járt, mint Michael Hutchence, Jason Donovan, Lenny Kravitz és Prince, mielőtt rátalált jelenlegi barátjára, Oliver Martinezre.

A kiadók hatalmas összegeket ígértek Kylie önéletrajzáért, ő azonban úgy véli, hogy rossz memóriája miatt nem tudna valóságos történetekkel szolgálni. "Nem vonz az ötlet. Valószínűleg egy idő után fikció lenne az egész, és az ellenkezne az elveimmel. Meg aztán már így is éppen eleget tudnak rólam az emberek. Talán többet is, mint kellene."