Nincsen Ozzfest Ozzy nélkül

Vágólapra másolva!
Ozzy motorbalesete miatt kénytelen volt lemondani európai turnésorozatát, ám a nyáron induló Ozzfest programján már szerepel. A rendezvény teljes programja még nem ismert, de az már bizonyos, hogy a Slayer, a Judas Priest és a Slipknot is a fellépők között lesz.
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne december elején történt majdnem végzetes motorbalesete után már felépülőben van, bár az európai turnéját - köztük a budapesti fellépését is - le kellett mondania. A júliusban induló Ozzfest koncertkörútról a hírek szerint nem hiányozhat a Black Sabbath egykori frontembere.

A show-nak folytatódnia kell, különösen akkor, ha olyan sikeres, mint az 1996 óta megrendezésre kerülő Ozzfest, amit eddig világszerte 3,8 millióan láttak. A 236 koncert 146,5 millió dollárt hozott Ozzyék konyhájára. Tavaly az Ozzfest utazó rockcirkuszhoz hasonló népszerűséget csak a Metallica Summer Sanitarium turné, a Lollapalooza koncertsorozat és a Kiss/Aerosmith rockpárosnak sikerült elérnie a fellépéseivel.

A több színpadon, tucatnyi rockbanda szereplésével zajló Ozzfest komplett műsora még nem ismert, de azt már bejelentették, hogy a főszínpadon a Slayer, a Judas Priest zenekar Rob Halforddal a mikrofonnál és a Slipknot maszkos rockerei is fellépnek majd.