Christina szeretne kibékülni Britneyvel

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera szeretne békét kötni Britney Spearsszel. A Fighter című dal előadója levelet írt Britneyhez annak érdekében, hogy sikerüljön tisztázniuk vitáikat.
Vágólapra másolva!
Forrás: REUTERS
Christina

"Legyünk újra barátok! Mindketten nyakig elmerültünk a zeneiparban, ami nagyon csúf dolgokat művel néha az emberrel. Kiragadják a szavainkat szövegkörnyezetükből, és ezáltal teret adnak a félreértéseknek. De mi ketten sokkal jobban hasonlítunk, mint amennyire különbözünk - ugyanazok a vágyaink és a félelmeink" - áll a Britney louisianai otthonába címzett levélben.

Forrás: MTI
Britney

Britney és Christina pályafutása kisgyerekként, a Micky Mouse Club című tévéműsorban indult, ahol a most huszonéves énekesnők még barátnőknek számítottak. Később kapcsolatuk odáig fajult, hogy a múlt évben már kölcsönösen kinyilvánították egymás iránti utálatukat a The Sun elnevezésű bulvárlap hasábjain.

"Jófejnek tartom. Komolyan mondom. Különben aranyos lány ő, csak hát nagyon könnyű elszállni a show-bizniszben. Szállj le a földre, Britney" - magyarázta Christina.

Hogy valóban komolyan gondolja-e vagy egy újabb reklámfogás Christina részéről, és csupán színes hírmorzsával szeretne szolgálni a bulvársajtó számára, legalábbis kétséges. Mindenesetre Britney ez idáig válasz nélkül hagyta kolléganője közeledését.