Film készül Bob Dylan életéről

Vágólapra másolva!
A Paramount Pictures egyik szóvivője bejelentette, hogy elhárultak az akadályok a Bob Dylan életét bemutató film elől, és a zenész is rábólintott a tervezetre.
Vágólapra másolva!

A gitáros-énekes beleegyezett, hogy elkészüljön az életét bemutató mozifilm. Dylan - akinek dalai természetesen felhangzanak a filmben - maga is szerepel majd az alkotásban, de nem önmagát fogja alakítani. Ez a szerep persze más lesz, mint a legutóbbi: nemrég egy csalódott, bukott, börtönből szabadult folkzenészt alakított a vásznon.

Todd Haynes személyében megvan már a rendezője is az I''m Not There: Suppositions on a Film Concerning Dylan munkacímet viselő filmnek. A Paramount szóvivője jelezte, hogy a naptárban még nem találták meg a film helyét, a kezdés időpontja teljesen bizonytalan - ennek megfelelően a bemutató dátuma is távoli. "Megvan a rendező. Már csak be kell fejezni a forgatókönyvet, és kezdődhet a munka" - tette hozzá.

"A film alapja Dylan zenéje és a zenész megújulási képessége" - közölték a tervezet megalkotói. A hírek szerint az önéletrajzi filmben Dylant legalább hét színész játssza majd - köztük egy nő is.