Tina Turner hindu istennőként tér vissza

Vágólapra másolva!
Anna Mae Bullock - ismertebb nevén Tina Turner - újra feltűnik a közeljövőben, rajongói nagy örömére. Hindu istennőt alakít, szerényen.
Vágólapra másolva!

James Ivory rendezővel fog együtt dolgozni a veterán énekesnő, aki már korábban is feltűnt mozifilmben. Az énekesnő komoly szerepet kapott az 1985-ben készült Mad Max-filmben, Mel Gibson oldalán, azóta nagyobb alakítása nem volt a vásznon. Tina Turner négy éve jobbára visszavonultan él, de ezúttal örömmel fogadta a felkérést, és lelkesen vetette bele magát az előkészültekbe.

A visszavonult sztár Kali istennőt alakítja majd a The Goddess című filmben. Ismail Merchant, a film producere közölte, hogy tavasszal már kezdődnek a fogatások, természetesen Indiában. A film története is ott játszódik majd, Tina Turner pedig már töltött ott időt, hogy jobban megismerkedjen a hindu zenével, a helyi kultúrával.

A művésznő, aki várja a forgatás kezdetét, elégedetten nyilatkozott a helyi lapoknak: "Úgy vélem, hogy Ismail a belső erőt látja bennem, ezért választott. Különlegesnek tarthat engem, mert igen hosszú volt a karrierem, és még mindig itt vagyok" - közölte az énekesnő, aki az ötvenes évek végén kezdte pályafutását. Tinédzserként, alig 18 évesen csatlakozott Ike Turner show-jához. Az eleinte csak háttérénekesnőként bizonyító Anne Mae két évvel később a műsor legnagyobb sztárja lett, majd a hatvanas években már a slágerlistákat ostromolta párjával.