Liza Minnelli idén nyáron érkezik

Vágólapra másolva!
Liza Minnelli az eredeti, február közepére tervezett időpont helyett nyáron jön Budapestre. Egyelőre nem tudni, hogy az Oscar-díjas színész-énekesnő hol  fog fellépni, annyi azonban bizonyos, hogy szabadtéri koncertet ad majd.
Vágólapra másolva!

Most már bizonyos: a nyáron lesz Liza Minnelli budapesti koncertje. A fellépés időpontját az amerikai színész-énekesnő néhány héten belül, élő műholdas kapcsolásban jelenti be az egyik kereskedelmi csatorna magazinműsorában.

Liza Minnelli magyarországi koncertjét eredetileg február 12-ére tervezték a Budapest Sportarénába, ám az előadásnak új helyszínt kellett keresni. "A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium közbenjárásának köszönhetően a művésznő egy nagyobb befogadóképességű, szabadtéri helyszínen lép majd a magyar közönség elé" - mondta Bona Ágnes, a koncertet szervező cég ügyvezetője, aki az ügy részleteiről azonban nem kívánt szólni.

Az énekesnőt húsztagú, szintén a tengerentúlról érkező zenekar kíséri a koncerten, a produkcióban részt vesz egy neves külföldi tánckar is. A koncert belépőjegyeinek értékesítése a műholdas kapcsolású interjút követően kezdődik.

Liza Minnelli 1963-ban mutatkozott be a Broadwayn, filmes karrierje 1968-ban indult. A Kabaré című filmben nyújtott alakításáért 1972-ben Oscar-díjjal jutalmazták. Vincente Minnelli és Judy Garland leánya pályafutása során háromszor kapott Tony- és Arany Glóbusz-díjat, az Oscar-szobrocska mellett 1972-ben átvehette az Emmy-díjat és a Brit Filmakadémia díját is.