Halálos fenyegetés a Darkness tagjának

Vágólapra másolva!
Justin Hawkins, a The Darkness együttes tagja halálos fenyegetést kapott, így kénytelen volt a rendőrséghez fordulni. A nyomozók ujjlenyomatot keresnek a levélen.
Vágólapra másolva!

A rockzenész közölte a rendőrséggel, hogy a múlt heti sikerek után kapta meg az első fenyegető levelet. Az együttes három díjat is hazavitt a Brit Awards ünnepségéről, és a diadal vélhetően megkeserítette egy más zenekarért rajongó fanatikus életét - olyannyira, hogy tollat is vett a kezébe.

"Kézzel írott, igen hátborzongató, furcsa levél volt. Elég hízelgő számomra, hogy valakinek a célpontja lehetek, de nagyon rémisztő is egyben" - kommentálta a bizarr küldemény érkezését a huszonkilenc éves zenész. - "Most egy kissé nyugtalan vagyok a saját biztonságomat illetően. Nem tetszhetek mindenkinek."

Az énekes közölte a sajtóval, hogy a rendőrség már átvette az első levelet, és használható ujjlenyomatokat keresnek rajta. A brit The Sun információ szerint ezzel még nincs vége a sztorinak: ők egy második, halálos fenyegetést tartalmazó borítékról is tudnak. A banda menedzsmentje mindenesetre úgy döntött, hogy biztonsági intézkedésekkel kivédi az esetleges támadást - növelték a testőrök számát.