Saját szárnyak repítik a Westlife-ot

Vágólapra másolva!
Az ír fiúkból álló együttes ezentúl kényelmesebben és stressz nélkül repkedhet szerte a világban: vásároltak egy saját repülőgépet, amelyet gyorsan telepakoltak mindenféle elektromos játékkal, hogy gyorsabban múljon az idő a felhők felett.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

A szórakoztató extrákkal felszerelt repülőgép megvásárlása nem volt olcsó mulatság: a csapat minden tagja 800 ezer fontot adott be a közösbe, hogy létrejöjjön az üzlet. A banda logóját is magán viselő gép nem csak plazmaképernyős tévékkel, DVD-készülékkel és PlayStation-játékokkal van felszerelve: a hátsó részében kialakítottak egy kicsiny, de meghitt stúdiót, melyben a srácok kedvükre muzsikálhatnak, ha épp erre éreznek ellenállhatatlan vágyat valahol a Földközi-tenger vagy a hófedte Alpok felett.

A zenekar gépének állandó repülőtere a dublini lesz, használati jogot pedig nem csak a tagok, hanem a barátok is kaptak. A Westlife nem akar rosszul járni anyagilag, így azokon a napokon, hetekben, mikor a csapat nem használja, a kisgépet bérbe veheti akárki.

A Westlife a korábbi Take That és Boyzone hagyományokra épít, jóképűnek mondott fiúkból áll. Eredetileg hat tag alapította a formációt, de a Boyzone menedzsere hamar felkarolta a lelkes fiatalokat és nyomban kirúgta a társaság felét. A kvintetté apadt grupp 1999-ben adott életjeleket magáról, ekkor jöttek ki a Flying without wings (Szárnyak nélküli repülés) című kislemezzel, mely nyomban a brit slágerlista élére kúszott. Azóta a csapatnak már szárnya is van - rögvest kettő.