Vágólapra másolva!
Ismét előtérbe kerültek Michael Jackson zavaros pénzügyei, mivel a sztár két honlapját üzemeltető férfi azt állítja, hogy Jacko mindig is halogatta a fizetést. A New York Timesban megjelent egy cikk, mely szerint Jacko 70 millió dollárral tartozik a Bank Of Americának, ezt követően pedig a sztár egyik közeli ismerőse, bizonyos James Shafer azt állította, Michael Jackson 75 000 dollárt "felejtett el" átutalni neki a szolgáltatásaiért.
Vágólapra másolva!

"Nem tudom, hogy ez milyen jellegű problémából adódott, de mindig is ellenállást tapasztaltam a fizetéssel kapcsolatban, mindig szólnom kellett előtte. Azt ígérték, szerdára meglesz a pénz, majd azt mondták, csütörtökön fizetnek, de valójában az egész összeg soha nem jött meg. Végül nagy nehezen csak fizettek valamit, de semmi rendszerességet nem tapasztaltam" - mondta Shafer, aki még mindig nem kapta meg a teljes összeget a mostanra már leállított két honlapért - írja a WENN.

Közben egy New Jersey-i üzletember, aki mindössze 60 ezer dollárért megvásárolta az 5 millió dollárosra becsült Jackson-emlékeket, ismét a figyelem középpontjába került. Henry Vaccaro úgy szerezte meg a tárgyakat, hogy a Jackson család nem fizette a családi levelek, fotók, rajzok és más emléktárgyak tárolási költségét, és az üzletember egyenlítette ki a számlát. Az említett tárgyak azóta egy európai gyűjtőhöz kerültek, ám még a szállítás előtt Vaccaro az amerikai People magazin riportere előtt büszkélkedett a furcsa gyűjteményével és a Good Morning America című reggeli hírműsorban is bemutatott néhány számára értékes tárgyat.

Kedvence az a golyóálló mellény, amit a sztár egy alkalommal viselt, egy különböző orrokat ábrázoló rajz és a Jacko két, katonai dzsekije. Egy írás különösen izgalmas: egy plasztikai sebésszel kötött szerződés, mely Janet Jackson nevére szól, ám a bátyja fizette helyette a számlát. "A szerződés Damita Jo névre szól (ezek Janet Jackson keresztnevei, egyben új lemezének a címe), és úgy vélem, Michael fizette az első plasztikai műtétet" - mondta a volt tulajdonos. Michael Jackson emberei azt állítják, a család még mindig visszavásárolná az említett tárgyakat.