Túl mohó Lionel Richie felesége

Vágólapra másolva!
A veterán énekes, Lionel Richie volt felesége havi 310 ezer dolláros tartásdíjat követel addig is, amíg kiszámolgatja, pontosan mennyit is akar magának a válás után. A 37 éves Diana Richie múlt évben nyújtotta be a válókeresetet.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az asszony a Legfelsőbb Bíróságnak azt vallotta, hogy a férje bíztatta őt az extravagáns költekezésre, és hogy amíg együtt voltak, havi 310 ezer dollárnál többet is elköltöttek, írja a WENN. Bár az összeg igen magasnak tűnik, mindezt bőven megengedhették maguknak, hiszen Lionel Richie még ma is sokszor fellép luxusvillákban, szállodákban, magánpartikon.

Diana azt állítja, a gyerekek iskoláztatására, gyógyítására, családi nyaralásokra, egy nyolctagú kiszolgáló személyzetre és a saját kiadásainak fedezésére van szüksége a havi 310 ezer dollárra. "Kényelmesen megengedhettük magunknak, hogy korlátlanul költekezzünk, megvehettünk mindent, amit csak akartunk. Nem voltak korlátozva a kiadásaim. Havi átlagban 50 ezer dollárt költöttem a saját dolgaimra, a szórakozásra, és bevásárlásra. Ezen felül évente legalább 20 ezer dollárt költök plasztikai beavatkozásokra. Az alperes mindig is arra buzdított, hogy szépészeti kezelésekre és ruhákra költsek nyugodtan, amennyit csak akarok" - írja Diana a periratban. A nő 1984-ben találkozott a sztárral, akkor 18 éves volt. A volt táncosnő azóta nem dolgozott.

Lionel Richie a Commodores együttesben tűnt fel, majd szólókarrierbe fogott, első önálló lemeze 1982-ben jelent meg. A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb férfi előadója volt, Prince és Michael Jackson után: az amerikai slágerlistákon tizenhárom, egymást követő szerzeménye került fel a Top 10-be, ezek közül öt dala vezette is a listákat. 1987-re az előadó elfáradni látszott, hosszú időre visszavonult. Nem koncertezett és nem adott ki szólólemezt egészen 1996-ig.