Ozzy fogadhatja a marslakókat

Vágólapra másolva!
A britek úgy vélik, hogy a veterán rocker, a Black Sabbath egykori énekese a legalkalmasabb arra, hogy fogadja a marslakókat, amennyiben a kicsiny, zöld lények úgy döntenének, hogy közelebbről megvizsgálják planétánkat.
Vágólapra másolva!

A Yahoo közvélemény-kutatásán Ozzy Osbourne győzedelmeskedett: a szavazók tízezrei szerint a reality-sztár rockénekes remek nagykövete lehetne a földi civilizációnak abban az esetben, ha a földönkívüliek ellátogatnának nyűgös bolygónkra. A szavazás az internetre akkor került fel, mikor szenzációs leletre bukkantak a Marson: köztudott, hogy pár nappal ezelőtt az Opportunity marsjármű folyékony víz nyomait mutatta ki a vörös bolygón.

A korosodó énekes - aki egyben családi valóságshow-ban is szerepel - olyan neveket előzött meg, mint a brit miniszterelnök, Tony Blair, vagy éppen George W. Bush. Az amerikai elnök a voksok 9 százalékát szerezte meg mindössze, ezzel pedig nem büszkélkedhet: ugyanennyi voksot kapott a kétes megítélésű, laza erkölcsei és méretes keblei miatt híres-hírhedt modell, Jordan. Az éppen gyógyulófélben lévő Ozzy - aki egy csúnya baleset után lábadozik - a szavazatok 26 százalékát vágta zsebre.