Bon Jovinak nincsenek illúziói

Vágólapra másolva!
A zenész tisztában van vele, hogy amerikaifutball-csapata soha nem lesz a legnagyobbak méltó ellenfele. Egyáltalán nem csügged ezért, mivel a sportág nagy rajongója. Zenei sikerei talán feledtetik a kudarcot.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Jon Bon Jovi úgy véli, hogy igen könnyű függővé válni, mivel ő is menthetetlenül belezúgott a sportágba. "Az olyan palik, mint én, a Super Bowl után fekete gyászruhát öltenek, és egyszerűen képtelenek elmenni egy hoki-, baseball- vagy kosármeccsre. Én a futball narkósa vagyok" - lelkendezett az énekes.

A rocker egy AFL-csapat, a Philadelphia Soul többségi tulajdonosa, igazgatósági tagja és persze meccseinek rendszeres látogatója. Tisztában van vele, hogy játékosai soha nem lesznek igazán ellenfelei az NFL sztárjainak, de nem is bánkódik túlzottan ezért.

"Az NFL-ben az a rossz, hogy a srácoknak szinte nincs lehetősége arra, hogy találkozzanak kedvenc játékosaikkal" - engedett meg egy kisebb kritikát, majd sietve jelezte, hogy náluk ez nem így megy: az AFL játékosainak kötelességük a meccs után kimenni a szurkolók közé, hogy autogramokat adjanak a hűséges rajongóknak. Így tesz ő maga is, ugyanis az olasz származású zenész szerint mindennél fontosabb a személyes kapcsolat a publikummal.

Míg Jon saját csapata meccsein ugrál, addig Tico Torres Miamiban bizonyít, golfütővel kezében. A sport iránt kevésbé fogékony, ám a zenét annál jobban kedvelő olvasóinknak nincs sok jó hírünk: Bon Joviék legutóbb szűkebb pátriájukban, New Jerseyben zenéltek, ám nincs hír újabb koncertekről.