Késésben a Guns egykori tagjai

Vágólapra másolva!
Mégsem derül ki május 18-án, hogy mekkorát szól a revolver, ugyanis a terv ellenére nem jelenik még meg a most debütáló Velvet Revolver rockbanda Contraband (Csempészáru) című lemeze, hanem a legfrissebb hír szerint június végéig kell várni rá.
Vágólapra másolva!

Emlékeztetőül: a csapat a Guns N'Roses egykori tagjaiból, Slash (szólógitár), Duff McKagan (basszusgitár), Matt Sorum (dob), valamint Dave Kushner gitáros és Scott Weiland énekes társulásával igazi supergroupként jött létre.

A mostani csúszás - a banda "leggyengébb láncszeme" - Scott Weiland, a Stone Temple Pilots egykori énekesének lelkén szárad, akit jelenleg is intézetben próbálnak megszabadítani kábítószer-szenvedélyétől. Némi reményre adhat okot orvosa, Drew Pinksy nyilatkozata, amelyben az olvasható, hogy az eddigi kezelés elérte célját, és az most már kórházon kívül is folytatható, de még hónapokig eltarthat.

Az együttes menedzsmentje sietve hozzátette, hogy Weiland is mindent megtesz azért, hogy eleget tegyen a bíróság döntésének - amely előírta az énekes számára a gyógykezelés igénybevételét -, mert mielőbb szeretne visszatérni feleségéhez, gyermekeihez és természetesen a zenésztársaihoz.

Néhány nap múlva Scott kilencórás "eltávozást" kaphat, hogy a Velvet Revolverrel leforgathassa a zenekar első klipjét, a Slither című dalra. A kialakult helyzet miatt a banda turnéja is késhet: az a hír röppent fel, hogy csak a jövő év elején koncerteznek.