Támadásban a Backstreet Boys

Három éve adtak ki lemezt, 2001-ben jelent meg a Black and Blue című albumuk. A tinilányok régi kedvencei ismét beköltöztek a stúdióba, hogy új dalokkal törjék össze a fruskák szívét.

"Mind az öten összejöttünk és stúdióba vonultunk februárban. Nekiláttunk annak a lemeznek, amely szerintünk a pályafutásunk legjobb anyag lesz. Valóban nagyszerű érzés újra együtt lenni és a saját zenénken dolgozni" - nyilatkozták a tagok, nem csekély optimizmussal.

Az albumnak még nincs munkacíme sem, de várhatóan nyáron már a boltokban lesz. A menedzsment persze kilátásba helyezett egy amerikai turnét is, mely során a tagok népszerűsíthetik új dalaikat.

Forrás: MTI

A legutóbbi album, a Black and Blue első helyen debütált a Billboard 200-as listáján. A sikeres nagylemezből 5,4 millió példány fogyott a Nielsen SoundScan adatai szerint. Az elmúlt időkben Nick Carter jelentkezett szólóalbummal (Now or never, 2002), de társa, Howie Dorough is kilátásba helyezett egy szólólemezt. A 2003 májusában beígért, spanyol és angol nyelvű dalokat tartalmazó korong azonban még nem jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKK