Britney is megmutatta egyik mellét

Britney Spears Janet Jackson nyomdokaiba lépve kitárulkozott a közönség előtt. A 22 éves popcsillag néhány rádióállomás főnöke előtt adott exkluzív koncertet Miamiban - és közben a szűk felsőjéből kiugrott a melle.

Ismét egy újabb, sajnálatos véletlen. "Egyértelműen a ruha hibája, de ellentétben a Janet Jackson-esettel, itt senki nem állította, hogy szándékosan történt. A lámpákat azonnal lekapcsolták" - mondta egy bennfentes, utalva arra a februári esetre, amikor Janet Jackson mellét a Super Bowl döntőjének félidejében az élő közvetítés miatt 100 millió tévénéző láthatta - és ami hatalmas botrányt okozott a konzervatívabb lakosság körében.

Forrás: MTI

A WENN hírei szerint Britney Spears állítólag könyörög a turné szervezőinek, hogy mondják le a turnéjának összes állomását, mert nehezen birkózik meg a koncertekkel járó hatalmas terheléssel. A Toxic előadója múlt hét csütörtökön, titokzatos megbetegedésre hivatkozva lemondta az Illinois állam-béli Moline városban meghirdetett fellépését. Korábban az Onyx Hotel turné két másik állomásán hasonlóan csalódást okozott a rajongóknak, az indok akkor a térdsérülése volt.

A sztárhoz közeli források szerint Britney hajlik arra, hogy az egész turnét lemondja. "Rendkívül fáradt és pihenésre van szüksége. Múlt héten azért mondta le a koncertet, mert nem érezte túl jól magát. A kimerítő időbeosztás kikészíti, mindenképpen pihenni akar. Az állandó koncertezésnek komoly ára van, és ezt már ő is kezdi érezni" - mondta egy ismerőse a Daily Star bulvárlapnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKK